Hirdetés

Takarít a Beats, mielőtt az Apple-be olvadna



|

Bezárt a MOG, a Beats egyik zenei streamingszolgáltatása.

Hirdetés

A Beats Electronics még két évvel ezelőtt vásárolta fel a MOG néven ismert fizetős zenei streamingszolgáltatást. A 2012-ben 14 millió dollárba kerülő MOG most az Apple felvásárlásának esett áldozatául, a Beats ugyanis az akvizícióval egyszerre bezárta a szolgáltatást. Helyette a Beats Musicot ajánlják a felhasználóknak, amihez egy 60 napos próbaidőszak is jár. 

Hirdetés

A MOG eredetileg már április 15-én lehúzta volna a rolót, de a Beats végül kivárt a döntéssel. Az éves előfizetéseket folyamatosan térítik majd vissza a felhasználóiknak. 

A fizetős szolgáltatás bár jó véleményekre talált a tesztek során, kevés esélye volt az olyan óriásokkal szemben, mint a Spotify vagy a Pandora. A Beats eredeti tervei szerint a MOG és a Beats olvadt volna egybe, de végül már januárban elindult a Beats Music. Ez utóbbi most talán önálló pályafutását folytathatja, de minden bizonnyal felhasználják majd valamilyen formában arra, hogy az Apple iTunes Radio megoldását kicsit megtolja a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.