Hirdetés

Világító iPhone-tokok a VanD-től



|

A készülék beépített LED-jét hasznosítják a híváskor világító tokok.

Hirdetés

Ma már meglehetősen nehéz olyan iPhone-tokkal előrukkolni, amire felfigyelnek az emberek. Persze amikor olyanról van szó, ami ütés-, víz- és porálló, akkor arra mindenki elismerően csettint, de ha stílusos kiegészítőt akar, a vásárláson már nem gondolkozik. Ebben az esetben sokkal jobb alternatíva lehet a VanD megoldása

Hirdetés

A VanD olyan világító iPhone-tokokkal újított, amelyek az iPhone 5, iPhone 5S és iPhone 5C készülékekkel kompatibilisek, és a telefonok beépített LED lámpájával világítják meg a nagyjából átlátszó tokot, különböző mintákban. 

A tokok az iOS egyik kevésbé ismert funkcióját, a LED figyelmeztetésként való használatát turbózzák fel. A kiegészítőnek hála a teljes burkolat világít a jelzésekkor (például bejövő híváskor), ráadásul mindez így extra energiába sem kerül, csak amit a LED eleve fogyaszt. A tokok ára 19,99 dollár, és a telefonok oldalát is igen egyedivé teszik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.