Hirdetés

A telefonodra költözik a Hülye Járások Minisztériuma



|

Agyament iPhone-játék készült a Monty Python legendás jelenetéből.

Hirdetés

A BBC 1970-ben mutatta be a Monty Python's Flying Circus máig legendás, Hülye Járások Minisztériuma című jelenetét. A brit komikuscsapat klasszikusából most iPhone-játék készült.

Hirdetés

A rajongók 99 centért átvehetik az irányítást a John Cleese megformálta minisztériumi tisztségviselő karaktere felett. A feladatuk az, hogy végigmasírozzanak, ugráljanak és csúszkáljanak vele London veszedelmes akadályokkal teli utcáin, és az időnként felbukkanó érméket elkapkodva összegyűjtsenek neki egy új, természetesen Union Jack mintás öltönyre valót.

A játék minden bizonnyal remek és kellemesen agyament szórakozást nyújt majd a fanok számára. És persze azok számára is, akik valamilyen megmagyarázhatatlan, egyszersmind megbocsáthatatlan okból nem ismerik még a Pythonok munkásságát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.