Hirdetés

AMD Phenom II-vel jön az MSI új noteszgépe



|

Erőteljesnek ígérkezik a különálló grafikus vezérlővel is ellátott multimédiás notebook.

Hirdetés

A tajvani MSI egy újabb taggal bővítette a multimédiás noteszgépeinek sorát: az FX610 remek átmenetet képez az átlagos teljesítményű, és a kimondottan játékra tervezett noteszgépek közt. Pontos konfigurációkról és árakról még nem esett szó, de vélhetően rövid időn belül hazánkban is kapható lesz majd a gép.

 

MSI FX610
MSI FX610

 


Ebben a kategóriában elsősorban az Intel Core i5-ös processzoroké a főszerep, ezzel szemben az FX610-be két- vagy hárommagos AMD Phenom II-es központi egységek kerülhetnek, sajnos a pontos típusokat nem nevezte meg gyártó. Az RS880M lapkakészletű alaplap legfeljebb 8 GB DDR3 800/1066 MHz-es memória fogadására alkalmas, két foglalat található a nyomtatott áramkörön.


A grafikus vezérlő akár játékra is alkalmas: a mostanában rendkívül népszerű ATI Mobility Radeon HD 5470-es VPU-ról van szó, 1 GB önálló GDDR3-mas memóriával megfejelve. Az FX610 többi specifikációja szintén átlagosan jó: a kérhető merevlemezek kapacitása 250/320/500 GB tartományban mozoghat, az optikai meghajtó szerepét pedig egy DVD-újraíró tölti be.

 

MSI FX610
MSI FX610

 


Vezeték nélkül Wi-Fi és Bluetooth segítségével képes kommunikálni a notebook, ezen felül 3 darab USB 2.0, és egy-egy RJ-45, D-SUB, HDMI, eSATA, mikrofon és fejhallgató csatlakozó is került a gépházra. A beépített webkamera „HD" felbontású (1,3 vagy 2 megapixeles), a kártyaolvasó az SDXC/SD/MMC/MS/XD szabványokkal kompatibilis, a beépített sztereó hangszórópár pedig THX TruStudio Pro minősítéssel rendelkezik.


Az MSI FX610 6 cellás akkumulátorral együtt 2,6 kilogrammot nyom, méretei: 383 × 249,3 × 32,5 mm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.