Hirdetés

Audiofil fejhallgató telefonokhoz



|

A Sennheiser bemutatta a vezeték nélküli MM 550 Travelt.

Hirdetés

Újabb taggal bővült az hangtechnikai megoldásairól méltán híres vállalat sokat utazóknak szánt termékpalettája: a Bluetooth 2.1-es MM 550 Travel minden olyan mobiltelefonnal képes együttműködni, amely támogatja az A2DP, az AVRCP, a HSP, vagy a HFP profilok bármelyikét.

 

Sennheiser MM 550 Travel
Sennheiser MM 550 Travel

 


A jobb helykihasználás érdekében „összehajtogatható" eszköz 15-22 000 Hz tartományban képes megszólaltatni a zenéket, legfeljebb 105 decibeles hangnyomásszinttel. A jobb basszusok érdekében támogatja az SRS WOW HD-t, továbbá a SorroundSound is sokat segít a hangzástér kibővítésében.


A Sennheiser MM 550 Travelbe ezen felül került egy mikrofon is, így headsetként is használható, bár ez jelen esetben csak egy mellékes, extra funkcionalitásnak tűnik. Egyelőre nem tudni, hogy az akkumulátorral együtt 179 grammot nyomó fejhallgató mennyiért kerülhet itthon a boltok polcaira, azonban az ausztráloknál 750 helyi dollárt (154 ezer forintot) kérnek érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.