Hirdetés

Baljós jelek az iPhone 7 útjában



|

Egy megbízható elemző szerint komoly problémák lesznek az új iPhone iránti kereslettel.

Hirdetés

Ha az Apple jövőbeli termékeiről van szó, a legmegbízhatóbb szakértőnek Ming-Chi Kuo számít. A mostani jóslatai viszont nem sok jót jelentenek az Apple számára. 

Hirdetés

Kuo szerint ugyanis az iPhone 7 nem tudja majd felborítani a piacot. Ami azt illeti, nem lát vonzó tulajdonságokat, amelyek segítenék az eladását - ez pedig komoly visszaeséseket jelent majd az eladásokban. 

Az iPhone 6S és 6S Plus után idén teljesen áttervezett modellekre lehet számítani. A pletykák alapján az iPhone 4 és 4S üvegre építő dizájnját hozzák vissza, de az elemző szerint ennyi nem elég a sikerhez. 

Az idei évre Kuo 205 millió eladott iPhone-t jósol, ami közel 12 százalékos visszaesés éves szinten. A legrosszabb esetben 190 millióra csökkennek az eladások, ami már 18 százalékos mínusz. A top 5 okostelefon-gyártóból egyedül az Apple tapasztalhat idén visszaesést. 

Kuo általában ijesztő pontossággal képes megjósolni az Apple körüli történéseket, ezért sokan komolyan vették a mostani jelentését. Az Apple-nek mindenesetre szeptemberig még van ideje változtatni a tervein. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.