Hirdetés

Brutális gamer noteszgép az ASUS-tól



|

Akár 16 GB memória is kerülhet a G53-ba, ráadásul a 3D Visiont is támogatja.

Hirdetés

A tajvani gyártó a Computexen bejelentette a G53 jelzésű notebookját, amely a Republic of Gamers családba tartozik. Sajnos a 15,6 colos masina nem minden specifikációját hozták nyilvánosságra, azonban a hiányzó adatok kipótlásához nem kell túl sok fantázia.

 

 

ASUS G53
ASUS G53

 

(A képek forrása: Engadget)


Annyi biztos, hogy mindegyik konfigurációban az Intel HM55-ös alaplapi lapkakészlete dolgozik, amelybe Core i3/i5/i7 processzorok kerülhetnek. Az ASUS szerint a kétmagos CPU-val szerelt darabokba akár 8, míg a négymagosokba akár 16 GB (!) DDR3-mas memória is kerülhet.

 

 

ASUS G53
ASUS G53

 

 

A fentebb már említett kijelző természetesen LED-es háttérvilágítású, és a 120 hertzes panel akár 1920×1080 pixel felbontású is lehet. A választható grafikus kártyák nem lettek pontosan megnevezve: vélhetően a nemrég bejelentett GeForce GTX 480M is felkerül majd a palettára,

 

 

ASUS G53
ASUS G53

 

 

Ebben a kategóriában nem szokatlan, hogy akár két merevlemez is kerülhet a notebookokba: hagyományos HDD esetén a háttértár elérhető kapacitásának maximuma 1,5 TB, két SSD esetén „csak" 1 TB. Az optikai meghajtó DVD- és Blu-Ray író is lehet.

 

Egyéb extrái közt megemlítendő az NVIDIA 3D Vision támogatása, a 3.0-ás USB-kapuk alkalmazása, továbbá a HDMI 1.4 kimenet - ennek segítségével akár 3D-s jelet is lehet küldeni egy megfelelő TV-nek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.