Hirdetés

Csak 79 dollárba kerül a Kyocera vízhatlan okostelefonja



|

Végre a belépőkategóriába is megérkezhet a hasznos extra.

Hirdetés

A mobilok egyik leghasznosabb előnyét a vízállóság jelenti, azonban jelenleg csak a középkategóriától kezdődően próbálnak meg IP-minősítéssel készülékeket értékesíteni a gyártók. Ez hamarosan megváltozhat, a belépőkategóriás Kyocera Hydro Shore már 79 dolláros (durván 23 ezer forintos) áron is képes nyújtani az extrát. A készülék AT&T feltöltőkártyával egybecsomagolva vált elérhetővé a Walmart áruházakban, az esetleges európai forgalmazásáról egyelőre nincs információ.


Hirdetés


A vízállóság alatt jelen esetben IP-57 minősítést kell érteni, azaz a készülék 1 méteres mélységben fél órán keresztül biztosan kibírja beázás nélkül. Az árból sejthetően nem éppen csúcskategóriás hardverek találhatóak a Kyocera mobiljában: 5 hüvelykes és 960×540 pixeles kijelző, 2/5 MP-es kamerák, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető háttértár, Qualcomm Snapdragon 210 SoC, 4G/LTE, 2160 milliamperes akku, Android 5.1 rendszer.



(Forrás: NextPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.