Hirdetés

Elkészült a Windows Phone 7 Mango



|

Nem a Nokia Sea Ray-en fog debütálni az operációs rendszer.

Hirdetés

A Microsoft nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy elkészült a sokak által régóta várt Windows Phone 7.1-el, közismertebb nevén a Mangóval. A szoftver RTM, azaz kiadásra jelölt változatát a redmondiak már a partnereik rendelkezésére bocsájtották, így hamarosan jöhetnek a gyárilag ezzel szerelt okostelefonok, és persze a frissítések a már piacon lévő modellekhez.


Eddig úgy tudtuk, hogy az első mangós mobil a Nokia Sea Ray lesz, azonban a Toshiba-Fujitsu tegnap szigorúan véve elhalászta a dicsőséget a finnek elől. A vegyesvállalat IS12T névre hallgató telefonja szeptemberben fog a boltok polcaira kerülni Japánban, a jelenlegi információk alapján a szigetországon kívül nem kerül majd forgalomba az eszköz.


A készülék alapvetően egy meglehetősen „szabványos" Windows Phone 7-es modell, 3,7 colos és 800×480 pixeles érintőkijelzővel rendelkezik, az SoC szerepét pedig nem meglepő módon a jól bevált, 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon tölti be. Két kiemelendő tulajdonsága ettől független akadt az IS12T-nek, hiszen egyrészt a hátlapi kamerája 13,2 megapixeles, másrészt részben csepp- és porálló a borítása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.