Hirdetés

Fotókon az Ice Cream Sandwich



|

Elsősorban kozmetikai beavatkozásokon esett át az új Android.

Hirdetés

Az Android Police, és a RootzWiki portálok szinte azonos időben hoztak le pár fotót a Google mobilos operációs rendszerének következő verziójáról. Mindez valószínűleg nem a véletlen műve, hiszen a képekre pillantva meglehetősen egyértelműnek tűnik, hogy ugyanattól a személytől származik az összes.

 


A pletykák szerint az ősszel érkező Ice Cream Sandwich érdekessége, hogy ez a változat fogja egyesíteni az okostelefonokra tervezett Gingerbread, és a tabletekre szánt Honeycomb vonalakat. Egyelőre nem tudni, hogy ez pontosan miként fog megvalósulni, vélhetően két eltérő felhasználói felület lesz beépítve a rendszerbe, a gyártók pedig szabadon beállíthatják, hogy melyiket kívánják használni az adott termékükön.

 


Annyi már biztos, hogy az okostelefonos verzió számos szembetűnő grafikus újítással fog piacra kerülni, például az ikonkészlete a korábbinál kékesebb lesz. Ezen felül megújult kezdőképernyőn lévő az alsó tálca is, a telepített programok előcsalogatására kitalált gomb a bal oldalra került, míg a jobboldalon megjelent negyedik ikon vélhetően a futó alkalmazások listázására használható.


A képeken nem látható, de a forrás szerint a Gmail kliens teljesen új felületet kapott, a kamera már panoráma módban is működik, és persze az értesítési terület is átesett némi ráncfelvarráson. Összességében elmondható, hogy az új Android okostelefonos verziójának rendszerigénye a főként esztétikai csiszolások miatt vélhetően nem emelkedett jelentősen, így jó eséllyel számos korábbi készülékre fog elérhetővé válni a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.