Hirdetés

Frissítés előtt a MacBook Pro-k



|

Vélhetően két háttértárral érkeznek az idei modellek.

Hirdetés

A legújabb hírek alapján az Apple még ezen a héten be fogja jelenteni a MacBook Pro sorozatának idei tagjait, amelyekről mostanra összegyűlt egy maroknyi pletyka. Ezek szerint a legfontosabb változás a processzorokat fogja érinteni, hiszen az új modellekben már második generációs Intel Core i3/i5/i7 központi egységek fognak dolgozni - úgy tűnik, hogy az almás cégen nem fogott ki a Sandy Bridge hibája.

 

Apple MacBook Pro (2010)
Apple MacBook Pro (2010)

 


Szintén érdekes, hogy egy belsős forrás szerint a hagyományos merevlemez mellé egy 8/16 GB-os SSD is kerülhet az idei frissítéstől kezdve, amelyen az operációs rendszer kaphat helyet. Az ötlet nem rossz, hiszen ezen háttértárak jelentősen gyorsabbak a merevlemezeknél, így látványosan csökkenhet a Mac OS X betöltési ideje.


További hírek szerint a touchpad fényes felületű lesz, és az átlója is nőni fog, ráadásul pletykálnak még egy körülbelül negyedkilós tömegcsökkenésről is. Az eddigi talán legvadabb spekuláció szerint nem kerül majd beépített optikai meghajtó az új modellekbe, ám ezt valószínűtlennek tartjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.