Hirdetés

Frissült az AMD Brazos termékcsaládja



|

Csodát nem kell várni, csupán egy karbantartási frissítésről van szó.

Hirdetés

Az AMD ma reggel három új noteszgépekbe szánt processzorral frissítette a Brazos platformba tartozó termékeit, a központi egységek moderált teljesítményük és fogyasztásuk miatt a belépőkategóriás szegmensben hódíthatnak.

 

MSI X370

 

MSI X370


A megújult széria leggyengébb tagja a C-50-et váltó C-60 nevű APU, elődjéhez képest a netbookokba szánt processzor már Turbo Core támogatással is rendelkezik, amelynek hála 1-ről 1,33 GHz-re képes emelni az órajelét, míg az integrált Radeon HD 6290 grafikus alrendszerének frekvenciája 400 megahertzre kúszhat az alap 276 MHz-ről.

 

 


A rendkívül vékony és könnyű noteszekbe szánt E-sorozat két megoldással bővült, a korábbi egymagos E-240 modellt a kétmagos E-300 váltja. Az órajelek tekintetében nem történtek komoly változások, a központi egység 1,3 gigahertzen ketyeg, míg a Radeon HD 6310 GPU órajele 488 megahertz.

 

 


A tápláléklánc csúcsán jelen esetben az E-450 APU foglal helyet, amely az E-350 kódjelű elődjéhez képest érdemben csak részleges Turbo Core támogatást képes felmutatni. A processzor üzemi frekvenciája 1,65 gigahertz (ez 50 megahertz plusz az E-350-hez képest), ám a Radeon HD 6320 grafikus vezérlőjének órajele a terheléstől függően 508-600 megahertz tartományban változhat. Megemlítendő, hogy mindhárom a hírben felsorolt GPU 80 stream processzorral lett ellátva.


Az E-széria új tagjainak közös vonása, hogy már hivatalosan is támogatják az 1333 megahertzes DDR3 memóriákat, további HDMI 1.4a vezérlővel is fel lettek szerelve. Az AMD friss megoldásai hivatalosan mától kezdve érhetőek el a cég partnerei számára, vélhetően nem kell sokat várnia az első ezeket használó noteszgépek debütálására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.