Hirdetés

Hasznos újdonsággal kedveskedett a Google a Pixel 6 tulajdonosainak



|

Ezúttal könnyebb lehet játékot választani a Google Play felületén.

Hirdetés

A PC-k és konzolok mellett rengetegen játszanak világszerte mobilon is, így nem csoda, hogy az Android 12 kapcsán a Google gondolt egy kicsit a gamerekre is, és bevezetett olyan funkciókat, amelyek javíthatnak a játékélményen.

A viszonylag frissen megjelent Pixel 6-ot és Pixel 6 Prót használó játékosoknak pedig érdemes lehet újból körülnézniük a Google Play kínálatában.

Hirdetés

A digitális áruház ugyanis most már kiemeli azokat a játékokat, amelyek optimalizálva vannak az előbb említett két készülékre. Olyan címek szerepelnek ebben a kategóriában, mint a Hearthstone, a Minecraft, a Roblox, vagy éppen a Temple Run 2.

Egy kompatibilis címre rábökve előhozhatjuk a dashboardot, amin keresztül elérjük az optimalizációs beállításokat, és így elméletileg felturbózhatjuk az élményt. Nem tudni, hogy mely Android 12-es mobilokon lesz elérhető ez a funkció, de a Google korábbi nyilatkozata alapján arra számíthatunk, hogy még idén megjelenik több másik eszközön is ez az élmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.