Hirdetés

Hat alapmobillal újít a Motorola



|

A legolcsóbb szegmensbe érkeznek az új WX-modellek.

Hirdetés

A Motorola hat új belépőkategóriás mobilt dob piacra hazánkban, amelyek közül négy hagyományos kialakítású (candybar), kettő pedig kagylómobil. Az alacsony árfekvésből fakadóan igen kevés extra került beléjük: mindegyik képes MP3-formátumú dalokat lejátszani, további rádiózásra is alkalmasak.

 

 


A képekre kattintva galéria nyílik!


Az elhanyagolható kapacitású beépített háttértáruk legfeljebb 2 gigabájtos microSD-vel bővíthető, továbbá Bluetooth is rendelkezésre áll. A Moto WX181 1,5 colos kijelzővel rendelkezik, érdekessége a zseblámpa funkció. Utóbbi helyet kaptt a WX161-ben is, azonban a kijelzője 1,3 colos. Ugyanekkora megjelenítőt kapott a WX260/265 is, de ezekben nincs zseblámpa, ráadásul a WX265 kagylómobil.

 

 

Az utolsó két készülék a WX290, és 295 - előbbi hagyományos kialakítású, utóbbi kagyló. Ezekben már 1,8 colos kijelző van, ráadásul már kamera is került a repertoárba (feltehetően VGA-felbontású), továbbá a zseblámpa-funkciót sem spórolták ki a mérnökök. A készülékek megjelenése az elkövetkező napokban/hetekben várható, függetlenül és szolgáltatóknál egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.