Hirdetés

Így nézhet ki az óriási iPhone 16 Ultra az iPhone 15 Pro Max mellett



|

Renderek mutatják meg, mit jelenthet a gyakorlatban a csúcs-iPhone pletykált méretváltása.

Hirdetés

Azt valószínűleg még az óriásmobilok legelvakultabb rajongói sem vitatják, hogy a 6,7 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 12/13/14 Pro Max jól megtermett készülékek, ám az Apple marketingesei arra juthattak, hogy még ez sem elég. Az elmúlt hetekben legalábbis két megbízható szivárogtató, Ming-Chi Kuo és Ross Young is arról számoltak be, hogy a jövőre érkező csúcsmodell, az iPhone 16 Ultra már 6,9 hüvelyken terpeszkedhet, míg az iPhone 16 Pro egy 6,3 hüvelykes panelra vált az eddig alkalmazott 6,1 hüvelykesről.

A 9to5Mac most két képet is közölt, amelyek pontosan megmutatják a 6,7 hüvelykes és a 6,9 hüvelykes kialakítás közötti különbséget.

Hirdetés

A CAD-fájlokra alapozott renderek alapján az iPhone 16 Ultra (korábban az iPhone 15 Pro Maxet emlegették ezen a néven, de újabban már arról csiripelnek a madarak, hogy csak a 2024-ben debütáló csúcsmodellt fogja így hívni az Apple) magasabb és szélesebb lesz az idei zászlóshajónál, nem lehet azt mondani, hogy elhanyagolható a különbség.

A számok nyelvén kifejezve ez azt jelenti, hogy az iPhone 15 Pro Max 76,7 mm-es szélessége és 159,8 mm-es magassága helyett az iPhone 16 Ultra már 77,2 mm-es szélességet és 165 mm-es magasságot fog kínálni. Magyarán elsősorban a mobil magasságán tükröződik majd nyújtózkodás, míg a szélességet csak visszafogottan piszkálják meg a cupertinóiak.

Azt persze ezúttal sem árt leszögezni, hogy csupán pletykáról beszélünk, ráadásul egy 2024 szeptemberi leleplezéssel számolva az iPhone 16 Ultra/Pro Max rajtjáig még több mint 15 hónap van hátra, vagyis extrém képlékenyek az előrejelzések.

Szerintetek szükség van nagyobb telefonokra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.