Hirdetés

Újabb jelentés állítja, hogy méretet vált az iPhone Pro



|

Már két neves szivárogtató is úgy tudja, hogy az Apple nem áll meg a jelenleg alkalmazott méreteknél.

Hirdetés

Közel négy hónappal a szeptemberre várható bemutató előtt még az iPhone 15-szériával kapcsolatos pletykák is kissé messzire tekintenek a jövőbe, a szivárogtatók azonban egészen más időszámítás szerint működnek, így olykor-olykor már a 2024 őszén érkező almás mobilokkal kapcsolatos értesülések is felbukkannak a hírfolyamban.

Legutóbb a kijelzőipar szakértőjének számító Ross Young jelentkezett egy ilyennel, amikor megszellőztette, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max a jelenleg kapható elődeiknél (6,1 és 6,5 hüvelyk) nagyobb méretekben, 6,3 és 6,7 hüvelykes képernyővel kerülnek majd a boltokba.

Hirdetés

Ezúttal pedig az Apple-pletykák egyik régóta aktív elindítója, Ming-Chi Kuo szállított egy jelentést, amely egybevágni látszik Young tippjével. A TF International Securities elemzője a Medium blogon ejtette el az infót, hogy az Apple az ő forrásai szerint is egy "kissé nagyobb" kijelzőt pakol majd az iPhone 16 Próba.

Kuo posztja ugyan nem említ konkrét méretet és az iPhone 16 Pro Maxet sem, de nem tűnik valószínűnek az a forgatókönyv, hogy a cupertinóiak csupán az olcsóbb modellt fogják hízókúrára, hiszen így meglehetősen közel kerülne egymáshoz a két készülék. Ami viszont új infó, hogy az elemző szerint a nagyobb tokozás jelentette plusz hely miatt az iPhone 16 Pro is megkaphatja a periszkópos kamerát, amely az idén megjelenő iPhone 15-sorozat esetében csak az Ultra néven is emlegetett 15 Pro Maxben lesz elérhető.

A periszkópos megoldás lényege, hogy az összecsukódó-kinyíló konstrukciónak hála a kamera akár 5-6x-os zoom tartományt is kínálhat. Egyelőre persze még semmit sem szabad készpénznek venni, hiszen 2024 őszéigig befuthatnak az eddigieknek ellentmondó előrejelzések.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.