Hirdetés

Indul a Nokia N93 szállítása



|

Hirdetés

A Nokia N93 Carl Zeiss lencsével ellátott 3,2 megapixeles kamerát és háromszoros optikai zoomot vonultat fel, DVD-hez mérhető minőségű videofelvételre képes, és fejlett csatlakozási és képszerkesztési lehetőségeket kínál. A Nokia N93 közvetlenül a kompatibilis televízióra kapcsolható, ahol nagy képernyőn tekinthetők meg a felvételek. A fotók és a videofilmek a Nokia N93-ról egyenesen a blogba vagy az internetes fényképalbumba tölthetők fel, de kiváló minőségű családi felvételeket készíthetünk, amelyet a készülékkel járó Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver segítségével DVD-re is kiírhatunk. A Nokia N73 adók és kedvezmények előtti kiskereskedelmi ára 400 euró körül mozog majd, és három, csodálatosan megtervezett színkombinációban lesz kapható: ezüstszürke / szilvakék, hófehér / metálpiros, illetve hófehér / mokka változatban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.