Hirdetés

Újabb felsőkategóriás mobilon hódít a Bada



|

Semmi sem hiányzik a multimédiás felhasználásra szánt készülékből.

Hirdetés

A Samsung úgy tűnik, hogy a Google Android, és a Windows Phone 7 komoly ellenfeleként tartja számon a saját operációs rendszerét - bejelentették a Wave II S8530 jelzésű, Badát futtató felsőkategóriás mobiljukat. Tulajdonképpen nem meglepő az erős hardver, hiszen az első ezzel szerelt telefonjukból sem hiányzott semmi, de akkor még felmerült az erőfitogtatás gyanúja.

 

Samsung Wave II S8530
Samsung Wave II S8530

 


Rátérve a készülékre: a karcálló bevonattal ellátott, kapacitív és multitouch érintőképernyője 3,7 col átlójú, 480×800 pixel felbontású. A hátlapi kamerája autofókuszos, 5 megapixeles, és egy LED-es vakuval is el lett látva, ráadásul a telefon1 GHz-es processzorának köszönhetően akár HD720p-s felbontású videók rögzítésére is alkalmas. Lehet videotelefonálni is a Wave II-vel, bár az előlapi szenzor felbontását nem árulták el.


Kommunikációs szempontból szintén remek a helyzet: a szokásos négysávos GSM/GPR/EDGE-en kívül került bele 7,2 megabites HSDPA, és 2 megabites HSUPA is. Az A2DP-s Bluetooth 3.0-ás, a Wi-Fi-vezérlő támogatja az n-szabványt is, és az A-GPS-nek köszönhetően navigációra is alkalmas a mobil.


Eddig nem említett extrák: gyorsulásmérő, távolságérzékelő, FM-rádió, szabványos hangkimenet, TV-csatlakozó, digitális iránytű. Az 1500 milliamperes akkuval együtt 135 grammot nyomó Samsung Wave II 124 × 60 × 11,8 mm méretű, és novembertől kezdve lesz elérhető számos európai piacon - elsőként a németeknél lesz kapható, 430 eurós (durván 118 ezer forintos) áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.