Hirdetés

Megérkezett a Telenorhoz a Google Nexus 5



|

Kizárólag online rendelhető a 16 GB-os háttértárú változat.

Hirdetés

A Google saját márkanév alatt piacra dobott Nexus termékeinek legnagyobb problémáját a hazai elérhetőségük hiánya jelenti: eddig hivatalosan a Nexus 5 sem került forgalomba az országban, noha természetesen egyéni importálással foglalkozó kereskedők útján már beszivárgott a hazai piacra.

Hirdetés


A probléma most megoldódott, ugyanis a Telenor friss sajtóközleménye alapján mától kezdve a szolgáltató is forgalmazza az okostelefont, ám csak online lehet beszerezni. Az LTE modemes, 16 gigabájtos háttértárú készülék árazása feltehetően senkinek sem okoz meglepetést: két éves hűségidő vállalása mellett 114 990 és 0 forint közti összegért vihető el, a havidíj csomagtól függően 17990 és 2790 forint közt van.


A Google Nexus 5-ről jelenleg nincs tesztünk, azonban majdnem egy átcímkézett LG G2-ről van szó: a kijelzője 5,2 helyett 4,95 colos, a hátlapi kamerája 13 helyett 8 megapixeles, továbbá teljesen gyári – hírünk írásának idején konkrétan 4.4.2-es – Android operációs rendszert futtat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.