Hirdetés

Megjött Androidra és iOS-re a Microsoft pasziánsza



|

Kisebb kijelzőjű mobilokon persze nem lesz ideális a játékélmény.

Hirdetés

A Windows rendszerekkel bő 25 éve szállított Pasziánsz minden idők egyik legsikeresebb casual játéka, megbecsülni is lehetetlen, hogy hány játékórát töltöttek el vele a számítógépezők. A Microsoft ma váratlanul kiadta mobilokra is a játékot: az Apple iOS 8.0+ rendszerű eszközökre az App Store-ból, míg az Android 4.4+ platformos kütyükre a Play Áruházból tölthető le.


Hirdetés


A játék Xbox Live támogatást kapott, ám ez nem csak a barátokkal való versenyzés és az achievementek, hanem a felhő alapú szinkronizáció miatt is érdekes. A különböző platformokon és eszközökön futó Microsoft Solitaire Collection alkalmazások képesek szinkronban tartani az éppen aktuális játékmentést, így például a munkahelyi Windows 10-es számítógépen megkezdett játékot a buszon ülve, az androidos mobiljukon is folytathatják a játékosok. Az Xbox Live-ba ettől függetlenül nem kötelező bejelentkezni.



A Solitaire Collection alapvetően ingyenes, azonban rendelkezik egy többek közt reklámmentesítést is kínáló, prémium havi előfizetéssel. Az új mobilos verziók kiadásának apropójából a Microsoft biztosít egy hónap prémium tagságot a mobilos játékosoknak, az ajánlat 2016. december 31-ig érvényes.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.