Hirdetés

Microsoft: nem lesz több KIN-mobil



|

Európában már el sem kezdik forgalmazni a két telefont.

Hirdetés

A Microsoft április közepén mutatta be a közösségi szolgáltatásokkal integrált, fiataloknak szánt KIN ONE és TWO nevű okostelefonjait. A két mobil jelenleg csak az Egyesült Államokban kapható, a Sprint nevű szolgáltatónál, az európai megjelenésük októberben lett volna esedékes.

 

 


Viszont utóbbi már sosem fog bekövetkezni: a redmondi cég tegnap bejelentette, hogy ezen telefonokkal foglalkozó munkatársait beolvasztja a Windows Phone 7-es csapatába. A jövőben nem készül több KIN-mobil, és vélhetően a jelenlegiek gyártását is leállították - bár a raktáron lévő modelleket a Sprint még kiárusítja, de ezzel vége a dalnak.


A döntés nem meglepő, hiszen a KIN-ek egyszerűen nem voltak képesek teljesen kiszolgálni a célközönség igényeit, főképp a rájuk való fejlesztés körüli érdektelenség miatt. Ezen felül a folyamatos csúszásoknak köszönhetően az egész koncepció idejétmúlttá vált, a Windows Phone 7 mellett a jövőben nem lett volna értelme foglalkozni a projekttel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.