Hirdetés

Multiplayer játékként tér vissza a Flappy Bird



|

A példátlanul népszerű játék várhatóan augusztustól lesz újra letölthető.

Hirdetés

Dong Nguyen a CNBC-nek nyilatkozva bejelentette, hogy – várhatóan augusztustól – a Flappy Bird újra elérhető lesz az Apple App Store-jában. A fejlesztő jelenleg is dolgozik a játék legújabb, multiplayer változatán.

Hirdetés

Nguyen még februárban törölte a játékot az App Store-ból és a Google Playről, állítólag azért, mert „függőséget okozott”. A vietnami programozó akkor azt nyilatkozta a Forbes-nak, hogy soha többé nem tölti fel az appot az alkalmazásáruházakba.

A Flappy Bird rövid idő alatt igen népszerűvé vált a mobilfelhasználók körében. Valóságos őrület tört ki körülötte; a Wired szerint miután a fejlesztő eltávolította a publikus felületekről, átlag 24 percenként jött ki egy-egy újabb klón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.