Hirdetés

Nem túl rémisztő a stílusos Nothing Phone 1 európai ára



|

Carl Pei és csapatának első készüléke egyedülálló darab lesz, a hasonlóan különleges dizájnú Ear 1 fülhallgatóval együtt is megvásárolhatjuk majd.

Hirdetés

A OnePlus társalapítója, Carl Pei 2020 októberében alapította új vállalatát, a Nothing Technology Limited, vagy stilizálva NOTHING céget. A techvállalat első terméke a tavaly nyáron megjelent Ear 1 fülhallgató volt, de egy évvel később már érkezik a Nothing Phone 1 okostelefon is.

A Nothing elsősorban az egyedi dizájnra és különleges megoldásokra törekedett, az átlátszó kialakítás és a minimalista stílus vélhetően sokaknak elnyeri a tetszését. A készülék Európában is elérhető lesz, és a német Amazon listázása alapján már az is kiderült, mennyibe fog kerülni.

Hirdetés

A Nothing Phone 1 hivatalos megjelenéséig még két hét van vissza, de ahogy az sok esetben lenni szokott, idő előtt kiszivárgott néhány adat. Korábban már megtudtuk, hogy a készüléket egy Snapdragon 778G processzor hajtja, illetve az Android 12-n alapuló Nothing OS operációs rendszer működteti.

Az Amazon Germany bejegyzése alapján kiderült, hogy két kiadásban is megvásárolható lesz a telefon, és mindkét esetben tartalmazza a csomag az Ear 1 fülhallgatót is. A 8 GB RAM-os, 128 GB tárhelyes verzió 469,99 euró (kb. 186 ezer forint), a 12 GB RAM-os, 256 GB tárhellyel bíró kiadás pedig 549,99 euró (kb. 218 ezer forint) lesz majd.

Ha ezek maradnak a végleges árak - amire elég nagy az esély -, akkor a középkategóriás teljesítményre képes Nothing Phone 1 jelentősen olcsóbb, mint a népszerű Pixel 6 (649 euró), és a Galaxy A53 árkategóriájába (449 euró) sorolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.