Hirdetés

Nexus S: két hét múlva jöhet az Android 4.0



|

Ezen felül a Motorola RAZR-re biztosan, és az ASUS Eee Pad Transformerre nagy valószínűséggel megérkezik az új szoftver.

Hirdetés

A Google tegnapi Ice Cream Sandwich-es sajtóeseményének áttekintése után tipikusan két fontos kérdés merülhetett fel az érdeklődők többségében: egyrészt mikor kerülhetnek piacra az új Androiddal szerelt eszközök, másrészt a jelenleg elérhető megoldások közül melyikekre - és természetesen mikor - fog frissítésként elérhetővé válni az operációs rendszer.

 

 


Jelenlegi értesüléseink szerint idén a Galaxy Nexus-on kívül már csak egyetlen eszköz fog gyárilag Android 4.0-val debütálni, ez pedig a jövő hónap elején bemutatkozó ASUS Eee Pad Transformer 2 lehet, amely egyben az első négymagos processzorral szerelt táblagép címére is sikerrel pályázhat.


A frissítések kérdésére áttérve a pletykák szerint az eredeti Eee Pad Transformerre hamarosan megérkezhet a frissítés, plusz Andy Rubin tegnap elárulta, hogy a Nexus S okostelefonra a tervek szerint úgy két hét múlva már elérhetővé is válik az Ice Cream Sandwich. Nem elhanyagolható az sem, hogy a Motorola Portfólió- és Termékmenedzsment részlegének alelnöke szerint a tegnap bejelentett RAZR jövőbeli tulajdonosainak sincs okuk az aggodalomra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.