Hirdetés

Nokia: betelt a pohár, Eldar



|

A finnek az orosz rendőrségen tettek panaszt Eldar Murtazin ellen.

Hirdetés

A nonstop MOBIL rendszeres olvasói többször is találkozhattak az orosz Eldar Murtazin nevével: az úriember rendkívül kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik mobilos körökben, és rengeteg exkluzív információt hozott már napvilágra. Ezek közül sok minden végül nem bizonyult helytállónak, azonban ettől függetlenül több vállalat féltve őrzött titkaira is bizonyíthatóan rálátása van.

 

Nokia N8
Nokia N8

 


Erre remek példa, hogy a Mobile Review oldalon a Nokia N8 hivatalos bejelentése előtt két nappal megjelentetett egy előzetes tesztet, amelyben alaposan lerendezte a Symbian^3 operációs rendszert - noha még egy korai előzetes verzióról volt szó. A készülék prototípusa azóta is a tulajdonában van, és a Nokia szeretné visszakapni.


Itt kezdődnek a bonyodalmak, ugyanis a finnek szerint Murtazin nem hajlandó együttműködni velük, a leveleikre nem válaszol. Az újságíró beismerte, hogy kapott egy e-mailt ez ügyben a vállalattól, amelyre válaszolt is, de semmilyen visszajelzés nem érkezett rá. Legyen bárhogy is, majd a bíróság vélhetően igazságot tesz az ügyben, hiszen a Nokia feljelentette az úriembert, és a helyi rendőrség segítségét kérte az ellopott tulajdonuk visszaszerzése érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.