Hirdetés

Nyitható bootloaderrel jön a Motorola RAZR



|

Emellett kiderült, hogy az Egyesült Királyságban már biztosan nem lesz olcsó az eszköz.

Hirdetés

Múlt szerdán nem csak a Samsung Galaxy Nexus bejelentése kapott komoly sajtóvisszhangot, hiszen pár órával az esemény kezdete előtt a Motorola bemutatta a világ legvékonyabb okostelefonját. Az Android 2.3 operációs rendszerrel a jövő hónapban Európában is piacra kerülő RAZR csupán 7,1 milliméter mély, és nem meglepő módon kétmagos processzor dübörög a motorházteteje alatt - további technikai részletek az előző hírünkben olvashatóak.

 

 


Időközben két fontos fejlemény történt a mobil ügyében: elsőként kiderült, hogy a kártyafüggetlen modellek nyitható bootloaderrel fognak érkezni, amely lehetővé teszi, hogy mindenféle törések használata nélkül egyéni Android disztribúciókat lehessen telepíteni rá a gyári operációs rendszere helyett - természetesen garanciavesztés terhe mellett.


A kettes számú hír, hogy a brit Clove áruházlánc szerint a RAZR kártyafüggetlen verziója november elsejétől lesz elérhető a kínálatukban, a készülékért általános forgalmi adóval együtt 454 fontot (154 ezer forintot) fognak kérni. Sajnos arról még nem érkezett információ, hogy hazánkban hivatalos csatornán keresztül piacra kerül-e a pengevékony telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.