Hirdetés

Októberben jön a Windows Phone 7



|

Nem kell sokat várni az egyéni megoldásokkal teletömött operációs rendszerre.

Hirdetés

Jó néhány videót láttunk már a redmondiak új mobil OS-éről, és szép lassan kezd összeállni a kép - körülbelül tudjuk, hogy mire számítsunk az első "élő" találkozáskor. Ez valószínűleg nincs is olyan távol, hiszen Microsoft szerint októberben lesz bejelentve az első erre épülő készülék.

 


A rendszer legfontosabb szemléletmódbeli jelenségének az tekinthető, hogy bárhol is legyen a felhasználó, mindig az adott kontextustól függően az összes kapcsolódó funkciót és szolgáltatást a lehető legkönnyebben el tudja érni. A videó másik felében látható erre egy remek példa: a naptárban tárolt címeket könnyedén meg lehet keresni a térképen, ezen felül pedig elérhető a közeli helyek listája is - egy találkozó utáni ebéd színhelyének kiderítése csupán másodpercek kérdése.


Ezen az elképzelésen nyugszik a People Hub is, amely egyesíti az összes kommunikációval kapcsolatos programot és szolgáltatást, beleértve a telefonkönyvet, az üzenetkezelést, és a közösségi hálózatokat. Szintén remek megoldás, hogy az e-mailben érkező csatolmányok azonnal megtekinthetőek, nem szükséges külön megnyitni a szükséges Office-alkalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.