Hirdetés

Symbianra is elérhető az SPB Shell 3D



|

Immáron az újabb Nokia okostelefonokkal rendelkezők is telepíthetik a felületet.

Hirdetés

A rendkívül hasznos mobilos alkalmazásairól ismert SPB Software újabb gyöngyszemmel rukkolt elő, hiszen nemrég elérhetővé vált az Android Marketen is nagy sikert aratott Shell 3D kezelőfelületük Symbian^3-as verziója.

 

SPB Shell 3D for Symbian
SPB Shell 3D for Symbian

 


Komoly különbségek nem fedezhetőek fel a két változat közt, társával megegyező módon a symbianos változat is a gyári kezdőképernyőt cseréli le egy 3D-s effektekkel teletűzdelt, egyéni megoldásra. Mindez nem csak a felhasználói élményről szól, hiszen a készítők megpróbálták a lehető legjobban kihasználni a térbeli megjelenítésben lévő potenciált a támogatott készülékek kezelésének megkönnyítése céljából.

 


Érdekes módon az OVI Store-ból egyelőre nem érhető el a program, a jelenleg kizárólag az SPB Software weboldalán keresztül megvásárolható szoftverért 15 dollárt (olyan 3000 forintot) kell kifizetniük az érdeklődőknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.