Hirdetés

Színház- és koncertjegy-vásárlás SMS-ben



|

Hirdetés

Az SMS-es jegyvásárlásban elérhető előadások az InterTicket egyedi kódjával rendelkeznek, amely megtalálható a plakátokon, szórólapokon és programfüzetekben. Az előadóhely és az előadás kódját, valamint a kívánt jegyek számát a 30/3444091-es számra kell elküldeni, és a vásárlást összefoglaló SMS-t a megérkezéstől számított legfeljebb 3 percen belül jóváhagyva megtörténik a vásárlás. A rendszer természetesen a jegyvásárlás pillanatában legjobb jegyeket ajánlja fel. A jegyek az előadás előtt az azonosító kóddal a pénztárban vehetők át, a jegyek díja és kezelési költség (10% + 50 Ft) utólag a havi számlával, illetve megadott összeg felett, vagy Domino kártyásként a feltölthető m-com egyenlegből egyenlíthető ki. A megvásárolt jegyek összértéke a 20 ezer forintot nem haladhatja meg, 4000 ezer forint felett pedig a vásárlás biztonsága érdekében vásárlási kódra van szükség (a kód a T-Mobile honlapján vagy SMS-ben igényelhető). Az előadás elmaradása esetén az ügyfelet SMS-ben értesítik a jegyek visszaváltásának, vagy további felhasználásának lehetőségeiről. A T-Mobile-nál a mobil vásárlással számos termék és szolgáltatás, így pl. lottó, autópálya-matrica, parkolójegy, mozijegy vehető meg mobiltelefonon. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy a T-Mobile-osok havonta már 50-60 ezer alkalommal vásárolnak telefonjukkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.