Hirdetés

Újabb saját márkás okostelefonokkal erősít a Telekom: jön a T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G



|

Az új készülékek ráadásul viselik a vállalat Green Magenta címkéjét is.

Hirdetés

Két éve írtunk róla, hogy a Telekom a Google-lel közösen fejlesztett ki okostelefonokat, amelyek árát igyekeztek olcsóra belőni, a szolgáltató előfizetői pedig kedvezményt is kaphattak rájuk. Akkor a T Phone 5G és a T Phone Pro 5G lett beharangozva, amelyek közül a T Phone Pro 5G-t teszteltük is: bár tökéletesnek nem neveztük a végeredményt, azért sok mindent jól csinált vele a cég. 

A Telekom most tovább erősíti a saját márkás kínálatát két további modellel: bejelentette ugyanis a T Phone 2 5G-t és a T Phone 2 Pro 5G-t, amelyek nagyobb teljesítményű processzort, fejlettebb kamerarendszert és nívósabb kijelzőt kaptak, és figyeltek a szórakoztatás minőségére is. 

Hirdetés

A specifikációk alapján a T Phone 2 5G egy 6,6 hüvelykes, FHD+ 120 Hz-es kijelzővel, tripla hátlapi kamerarendszerrel (50 megapixeles fő szenzor, 8 megapixeles előlapi kamerák), Snapdragon 6 Gen 1 processzorral, 128 GB tárhellyel és kettős SIM-kártya támogatással érkezik (nano SIM, eSIM), és szürke színben lesz kapható. Az ajánlott fogyasztói ára 59 840 forint. 

Ezzel szemben a T Phone 2 Pro 5G-t már 6,8 hüvelykes FHD+, AMOLED, 120 Hz-es kijelzővel vértezték fel, quad hátlapi kamerarendszerrel bír (50 megapixeles fő szenzor, 16 megapixeles előlapi kamerák), és azúrkék kiadásban érkezik, minden másban - a processzorban, a tárhelyben és a SIM-ekben is - hasonlít a kistestvéréhez. Ez 99 880 forintért lesz kapható. 

Május 23-tól lesznek elérhetőek a Telekomnál, és 3 éven keresztül havonta, majd további 2 évig negyedévente kapnak szoftver- és biztonsági frissítéseket. Mindkettő támogatja a Green Magenta kezdeményezést is: ezt a címkét olyan termékek érdemlik ki, amelyek "hozzájárulnak az éghajlatvédelemhez és a felelős erőforrás-felhasználáshoz". Ez a gyakorlatban műanyagmentes csomagolást, magas fokú újrahasznosíthatóságot és csökkentett CO₂ kibocsátást jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.