Hirdetés

Videó: Windows Phone 7, HTC-s extrákkal



|

Ugyan a teljes kezelőfelületet nem cserélhetik le, de néhány látványos segédprogrammal azért felvértezik az operációs rendszert.

Hirdetés

A tajvani gyártó munkatársai Londonban a két új Desire bejelentése után nem kívántak válaszolni a jelen lévő újságírók Windows Phone 7-tel kapcsolatos kérdéseire, azonban sejthető volt, hogy feltétlenül megpróbálják majd valamilyen módon testre szabni az ezt futtató jövőbeli készülékeiket.

 


Mivel a redmondi szoftvercég nem engedélyezi a Windows Phone 7 kezelőfelületének teljes átalakítását, így a videók tanúsága szerint a HTC egy külön indítható programcsoportba szervezte az alkalmazásait. A demózott szoftverek közös vonása, hogy erőteljesen kihasználják a rendszer multimédiás, elsősorban grafikai képességeit.

 


Kapcsolódó információ, hogy mostanra a Windows Phone 7, és a hozzá készített fejlesztői környezet is véglegessé vált, így már csak a mobilgyártókon múlik, hogy mikor kerülhet piacra az operációs rendszer - a pletykák szerint az LG a napokban fogja bemutatni az első ezt futtató készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.