Hirdetés

Windows Phone 7-es mobilok a Nokiától?



|

Állítólag a finnek kezdeményeztek, és már javában folynak a tárgyalások.

Hirdetés

Eldar Murtazin, a mobilos világ egyik legjobb bennfentes forrásokkal rendelkező újságírója egy mai írásában elég hihetetlennek tűnő történettel rukkolt elő: értesülései szerint a Nokia Windows Phone 7-es telefonokat kíván piacra dobni.

 

Nokia E7
Nokia E7

 


A Microsofttal való tárgyalásokat a finn vállalat új vezetősége kezdeményezte, élén az ex-redmondi Stephen Eloppal. Az első sokk után belegondolva nem tűnik ez rossz ötletnek a Nokia részéről, hiszen hiába fejlesztik gőzerővel a Symbiant, a vásárlók nagy része már elvesztette a hitét a rendszerben - legyen az akármilyen jó.


A MeeGo szintén nem holnap lesz kész, emellett az Android pokoli tempóban fejlődik, és belátható időn belül biztosan át fogja venni a Symbian jelenlegi vezető pozícióját az okostelefonok piacán. A kutyaszorítóban lévő finn vállalat számára ésszerű megoldás más operációs rendszerének használata, hiszen így közelebb kerülhetnek az eddig elérhetetlen vásárlókhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.