Hirdetés

10 másodperc alatt 15 millió dollárt hozott a Huawei P20



|

Eddig nagyon népszerűnek mutatkoznak az új zászlóshajók, nagy európai kampányokra számíthatunk.

Hirdetés

A Huawei igazán sokat vár a P20 és a P20 Pro zászlóshajóitól, erről nemrég beszámoltunk: akár az Apple is veszélybe kerülhet. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Huawei reményei nem alaptalanok. A P20-as készülékek mindössze 10 másodperc alatt több mint 15 millió dolláros bevételt hoztak a kínai óriásnak. 

Hirdetés

Az idei csúcsszériából (a P20 Lite-tal együtt) 20 milliót szeretne leszállítani a Huawei. Amennyiben a készülékek eddigi népszerűsége irányadónak bizonyul, akkor ez valószínűleg össze is jön. 

Kínában múlt csütörtökön vált elérhetővé a P20 és a P20 Pro, villámvásár keretében. A Huawei most hivatalosan is megerősítette, hogy több mint 15 millió dollárnyi bevételt hoztak az eszközök, mindössze 10 másodperc alatt. 

Azt nem tudni, hogy mennyi készüléket sikerült eladni, de a tippek szerint igen sokat - ráadásul csak a P20 és a P20 Pro modellekről volt szó. 

A Huawei P20 és a P20 Pro már világszerte elérhetőek, és nagyon nagy marketingkampányt folytat a Huawei Európában és Ázsiában is. A kínai cég nem titkolt szándéka, hogy megelőzze az Apple-t, majd a világ legnagyobb okostelefon-gyártója legyen. Az előbbi már az végére összejöhet, még Amerika nélkül is

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.