Hirdetés

A Google Pixel 3 XL is belógó szenzorsávra vált



|

Előkerültek a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonok képernyővédői, amelyek több dologról is árulkodnak.

Hirdetés

Előkerült egy fotó, amelyen állítólag a Google közelgő okostelefonjainak, a Pixel 3-nak és a Pixel 3 XL-nek a kijelzővédői láthatóak. Ezek több dologról is árulkodnak. 

Hirdetés

Mindkét okostelefon kijelzője körül vékony keret fut majd, ugyanakkor a Pixel 3 XL képernyőjébe felül belóg egy szenzorsáv. Ezt az Android P értelemszerűen gyárilag támogatja majd. A kivágások dupla előlapi kamerára is utalnak. 

Mindkét modellre igaz lesz, hogy a kijelzője alá egy előlapi hangszóró kerül. A modern dizájn keretében marad a 18:9-es képarány. Értelemszerűen a Pixel 3 XL-be kerülő panel átmérője nagyobb lesz. 

Tavaly arról pletykáltak, hogy idén talán az LG gyárthatja mindkét készüléket. A második-generációs modelleket az HTC (Pixel 2) és az LG (Pixel 2 XL) gyártották. Sajnos hivatalosan egyik információt sem erősítették meg, azóta sem. 

Érdemes megjegyezni, hogy mivel a kép a Weibón bukkant fel, ezért egyelőre kár lenne biztosra venni, hogy mit tudnak majd a Google következő készülékei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.