Hirdetés

A Huawei összehajtható mobilja nagyobb lesz, mint a Samsungé



|

A kínai gyártó már megmutatta a dél-koreai szolgáltatóknak az új, összehajtható okostelefonját.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Huawei szeretne mindent megtenni, hogy a Samsungot piaci részesedésben és a világelsőségek számában is megelőzze. Éppen ezért olyan összehajtható mobilt akar piacra dobna a kínai gyártó, amely nagyobb lesz a Samsung megoldásánál. 7,3 hüvelykes helyett már 8 hüvelykes lehet a Huawei összehajtható okostelefonja. 

Hirdetés

A hajlékony kijelzőt a BOE gyártja a Huawei számára, ugyanaz a cég, amely a Mate 20 Pro kijelzőinek többségét szállította. A Huawei állítólag már meg is mutatta a dél-koreai szolgáltatóknak az összehajtható mobilját. Belsős források szerint nem prototípusról vagy koncepcióról volt szó. A részleteket értelemszerűen nem árulhatják el, de annyit elmondtak, hogy meglepően véglegesnek és késznek tűnt a termék. 

Miért Dél-Koreában mutogatja az összehajtható mobilját a Huawei? 2019 első felében csak Dél-Koreának lesz nagyobb lefedettségű 5G-s hálózata, éppen ezért ide koncentrál a Huawei. Az összehajtható mobil valószínűleg az MWC-n debütál majd, és április-június között jelenik meg a piacon, sok tesztelést követően. Az árakról nincs hír egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.