Hirdetés

A karácsonyi égősor-bizniszből sem maradhatott ki a Razer



|

RGB-s fényeket a gamereknek! Gondolta a Razer, és már a karácsonyi égősorokba is Chroma RGB világítást épített.

Hirdetés

A Razer gyakran poénkodik április 1. alkalmából, az viszont még odébb van. Ez is bizonyítja, hogy a Razer és a Twinkly együttműködése nem vicc: a cég beszállt a karácsonyi égősor-bizniszbe, a Twinkly beépíti a termékeibe a Razer Chroma RGB-s világítást. 

A TechRadar egyik újságírója maga is kipróbálta az új termékeket, amelyek el is nyerték tetszését. Mobilos app segítségével lehet vezérelni a fényeket és váltani a testre szabható minták között. 

Hirdetés

A Twinkly több eltérő típusban kínálja a fényeket, egy 400 égős sor például 229,99 dollárba kerül. A témát boncolgató cikk szerint van értelme az okosvilágítással foglalkozó cég számára az együttműködésnek, hiszen a gamerek könnyen lehet, hogy a karácsonyfa világítását is szinkronizálnák a többi Razer kütyü fényeivel. 

Mindenki döntse el maga, hogy van-e erre igénye. A jó hír, hogy ha igen, akkor már ilyen is létezik. Arról pedig már az említett cikk is találgat, hogy mit lehetne még RGB-s fényekbe borítani a Razer jóvoltából: például az elektromos autók belterét? A mikrót? A mosógépet? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.