Hirdetés

A Xiaomi 80 wattos vezeték nélküli töltője 19 perc alatt feltölt egy mobilt



|

A Xiaomi úgy döntött, hogy nem elég gyors az 55 wattos vezeték nélküli töltője, ezért összerakott egy 80 wattosat.

Hirdetés

Csak nemrég kezdték el pletykálni, hogy egyes mobilgyártók 100 wattos vezeték nélküli töltőket akarnak jövőre, és az 55 wattos Xiaomi-féle megoldás hamarosan elavult lesz. Most maga a Xiaomi állt elő egy ennél újabb termékkel, a 80 wattos vezeték nélküli töltője mindössze 19 perc alatt képes feltölteni egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt okostelefont. 

A cég egyik alelnöke egy videót is közzétett már, az ebben lévő képek alapján dizájnban nincs változás. Ellenben világrekordernek mondja a Xiaomi a töltőt, mert az kétszer gyorsabb, mint a 40 wattos Huawei SuperCharge Wireless Stand. 

Hirdetés

A Xiaomi azt ígéri, hogy 800 teljes töltés után is megmarad az akkumulátor kapacitásának 90 százaléka. A tesztelt mobil azonban csak egy prototípus, 4000 mAh-s összkapacitású, dupla 6C akkukkal és számos hardveres, szoftveres segédlettel. A tippek szerint ez a technológia élesben legkorábban a Mi 11 Pro mobilban debütálhat, ami 2021 első hónapjaiban mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.