Hirdetés

A Yettel is áremelést jelentett be, ennyivel drágulnak a tarifák



|

A távközlési szolgáltató ezzel csatlakozott a Telekomhoz és a Vodafone-hoz.

Hirdetés

Valószínűleg többen is megfeledkeztek róla, hogy a Vodafone már tavaly októberben jelezte áremelési szándékát, így a konkurens Telekom alig néhány napja megejtett bejelentése a dráguló szolgáltatásairól felért egy rázósabb emlékeztetővel. Nem nagyon maradt ugyanis menekülőút azon felhasználók számára, akik szeretnék megúszni, hogy többet kelljen fizetniük, azután pedig végképp nem, hogy időközben a Yettel is jelezte, átszabja a tarifáit.

Az emelés mértékéről az inflációs adatok alapján döntött a szolgáltató, ami a lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetők esetében 15,3 százalékos díjemelkedést jelent március 5-étől. Fontos megjegyezni, hogy lakossági előfizetők számára a havidíjon felüli percdíjak nem változnak, ahogy az SMS-küldés költsége sem. Továbbá a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek árát sem módosítja a vállalat.

Hirdetés

Azt sem árt tudni, hogy növekedni fognak azoknak a tarifacsomagoknak a felhasználható roaming adatkeretei, amelyek adatkerete nem teljes egészében használható fel az 1-es / EU roaming díjzónában, valamint vonatkozik rájuk a díjváltozás. Továbbá kisvállalkozói számlás előfizetés esetén a drágulás a havidíjakon túl az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételekre is kiterjed, a havidíjon felüli perc és SMS díjakra nem.

Minderről a Yettel Magyarország SMS-ben és/vagy e-mailben, illetve a számlalevélben tájékoztatja ügyfeleit még az új tarifák bevezetése előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.