Hirdetés

Folyton lemerül a laptopod, és a töltő is nehéz? Van rá a megoldást!



|

A legtöbb notebookfelhasználó nem számol a töltő súlyával, pedig ezt is cipelni kell, ha egész nap használni akarod gépedet. Mutatunk egy jobb megoldást.

Hirdetés

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy a munkahelyeteken vettétek észre, otthon maradt a notebookotok töltője. Az a töltő, ami egyébként is jobban hasonlít egy féltéglához, és cseppet sem kellemes érzés nap mint nap magatokkal cipelni. Nos, szerencsére az a helyzet, hogy nem is kell. A legkézenfekvőbb megoldás az, ha veszel egy extra tápegységet is, és így egyet otthon, egyet pedig a munkahelyeden tartasz. A gond csak az, hogy ezek a tápegységek eléggé magason árazott termékek.

Hirdetés

Éppen ezért jön a képbe az Akyga termékcsalád. A védelmi áramkörrel garantáltan ellátott, minőségi Akyga tápegységekről részletesen mesélünk az alábbi videóban.

Az Akyga hivatalos disztribútoránál, az Ász Electronics Kft.-nél elérhető dedikált adapterek garantáltan kompatibilisek a megadott notebookkal, emellett minőségben és tudásban hozzák azt a szintet, ami a gyári töltőtől elvárható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.