Hirdetés

Apró és könnyű ez a remek fülhallgató - most nagyon olcsón megszerezheted!



|

Az egyik legkisebb és legkönnyebb TWS fülhallgató lehet most a tiéd, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Nem egyszerű feladat jó és főleg kényelmes fülhallgatót találni, a Trust apró TWS fülhallgatója viszont nagyon jó választás lehet, most ráadásul a PCW Max előfizetői akciójában is bezsákolhatod, ha éves csomagot választasz. Ahogy azt már az ilyen pakkoknál megszokhattad, jár mellé vírusirtó, szoftverek, reklámmentesség és digitális magazin is - részletek itt!

Pillanatok alatt hódította meg a felhasználók szívét a TWS fülhallgatók serege és ezen nincs is mit csodálkozni. Az apró füldugók kapcsolódnak mobilhoz, tablethez, PC-hez - bármihez, nincsen semmiféle kábel, az üzemidő kellemesen hosszú és akkor sem kell kikapni a füleidből, ha beérkezik egy telefonhívás. A Trust Nika Compact nem csupán hozza a kötelezőt a TWS-mezőnyben, hanem különleges is, hiszen az egyik legkisebb ilyen fülhallgató, amit ma kapni lehet.

Hirdetés

4 gramm zene

Mindössze 4 grammot nyom egy Nika Compact füldugó, ami elenyészően kevés, ráadásul a tok sem sokkal súlyosabb, mindössze 35 grammos és egészen kicsi. Kábel ugyebár sehol sincsen, de persze a tokot, és a belehelyezett füleseket így tudod tölteni. Ehhez a micro USB kábel természetesen a dobozban megtalálható, így nulláról mindössze 3 óra alatt teljesen feltöltheted Nika Compact fülesedet.

Az apró füldugók neodímium mágnessel szerelt, 10 mm-es drivereket rejtenek, amelyek 20 Hz - 20 kHz közötti frekvenciaátvitelre képesek, így minden hangot képesek megszólaltatni. A hangszórók mellett mikrofon is került a TWS fülesbe, így ha beérkezik egy hívás, fogadhatod azt és kényelmesen cseveghetsz ismerősöddel. Ez nem csupán telefonhívásnál jön kapóra, a mobilodon elérhető digitális asszisztenst is vezérelheted segítségével, a füldugók külső felületét megérintve pedig fogadhatod a hívást, számot ugorhatsz és az asszisztenst is előcsalogathatod. Ha esetleg nem illeszkedne megfelelően az alap szilikonharangokkal a füledbe a Nika Compact, két pár extra haragot is kapsz, hogy megtaláld a megfelelő méretet.

A TWS fülhallgatók egyik Achilles ina az üzemidő. A Trust TWS fülesét 8 órán keresztül használhatod zenehallgatásra Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül, ha pedig néha a tokba is visszahelyezed, akár 18 óra üzemidőt is élvezhetsz.

Szerezd meg ajándékba!

Az Trust Nika Compact fülhallgatót a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.