Hirdetés

Boltokba került az első 2023-as Sony televízió



|

Nehezen tudnánk elképzelni olyan helyzetet, ahol a Sony Bravia X80L nem állná meg a helyét.

Hirdetés

Végre boltokba került a Sony első 2023-as televíziója, a Bravia X80L, ami több új technológiát is tartalmaz annak érdekében, hogy tökéletesen kielégítse a leendő tulajdonosok minden vágyát. A Sony maradt a jól bevált 4K-nál (a nagyobb felbontású paneleket amúgy sem lehet semmivel kihajtani), abból azonban kiemelkedőt kínál.

A Sony ígérete szerint egy igazi szórakoztató központ lehet az X80L, amihez többek között a Triluminos Pro színpaletta és a 4K HDR X1-es processzor járul hozzá, aminek köszönhetően az X80L intenzív kontrasztot, csúcsfényerőt és természetes színeket jelenít meg.

Hirdetés

A készülék külső kialakításán nehéz lenne fogást találni, a rendkívül vékony kávákkal rendelkező X80L két állású, fekete, rendkívül karcsú lábakon ül, így azoknak sem kell tartaniuk az elhelyezésétől, akik keskenyebb szekrényre, vagy más bútorra helyeznék el.

Az X80L természetesen támogatja a Dolby Visiont, ami viszont még ennél is sokkal fontosabb, hogy rendkívül jó választás annak is, aki elsősorban játszani veszi a készüléket. A Sony tévéjén természetesen elérhető a HDMI 2.1-es port, ami nem csak magas képfrissítést tesz lehetővé nagy felbontás mellett is, hanem rögtön felismeri, ha egy játékkonzol csatlakozik, így a tévé automatikusan átvált az alacsony késleltetési módba.

Ha pedig arról megbizonyosodtunk, hogy a kép kifogástalan, a hangot is lehúzhatjuk a listáról, hiszen az X-Balanced technológiának köszönhetően a Bravia X80L a keskeny kialakítása ellenére is zavarba ejtően telt hangokat közvetít.

Az X80L öt méretben kapható, 85, 75, 65, 55, 50 és 43 inches verziók közül választhatunk. Minden további részlet a Sony weboldalán elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.