Hirdetés

Csak korlátozottan érhető el a Razer Phone Gold Edition



|

Átmenetileg különkiadásban is vihető a Razer gamereknek szánt okostelefonja, de sajnos nem mindenhol.

Hirdetés

A Razer Phone legnagyobb erősségei közé a 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozó kijelzője és a két hangos, előlapi hangszórója tartozik. Most egy limitált kiadás is érkezett, apró módosításokkal. 

Hirdetés

A legfőbb különbséget az jelenti a Razer Phone Gold Editionnél, hogy a logó a hátlapon arany színűre változott. Új továbbá a piros doboz, azonban ez a limitált kiadás csak Amerikában és Hong Kongban érhető el, a szokásos 699,99 dolláros áron. 

A Razer Phone papíron elképesztően erős (és a gyakorlatban is): 5,7 hüvelykes, QHD-s LCD-kijelzője van, 16:9-es képaránnyal. Ez alatt a Qualcomm 8-magos Snapdragon 835 lapkája található, Adreno 540-es chipkészlettel és 8 GB RAM-mal, 64 GB bővíthető tárhellyel. 

A hátlapi dupla kamera 12 és 13 megapixeles, míg az előlapi szenzor 8 megapixeles. Az akku 4000 mAh-s, előretelepítve pedig Android Nougat rendszert kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.