Hirdetés

Egy klasszikus játék rejtőzik az Instagram appban



|

Ha ismered a módszert, nagyon egyszerű előcsalni a szórakoztató minijátékot.

Hirdetés

Az Instagram 2010-es elindulásakor még valószínűleg az alapítók sem gondolták, hogy az eredetileg iOS-exkluzív képmegosztó idővel a világ legnagyobb közösségi oldalainak egyikévé növi ki magát, amihez persze arra is szükség volt, hogy a Meta (akkori nevén Facebook) felvásárolja az egészet, és egy szerteágazó funkciókkal bíró platformmá bővítse.

A most éppen a TikToktól ellesett rövid videós posztokkal nyomuló szolgáltatás napjainkban is keresi az új utakat, melynek jegyében ezúttal egy minijátékkal bővült a repertoárja, ami segíthet elütni az időt, ha ráunnánk az algoritmus által ajánlott feltöltések pörgetésébe.

Hirdetés

Az új játék ugyan jól el van dugva, a módszert ismerve azonban cseppet sem nehéz előcsalni: ehhez csak küldeni kell egy emojit egy tetszőleges csevegőpartnernek, a szimbólumot megérintve pedig egy Pong-szerű ügyességi mókában találjuk magunkat, ahol a választott emoji tölti be a pattogó labda szerepét.

A cél minél tovább a levegőben tartani az emojinkat, az idő előrehaladtával pedig a nehézségi szint is módosul, amit a háttér színének változása illusztrál. A rekordunk mentésre kerül, így bármelyik chatből ugrunk fejest a játékba, később is megpróbálhatjuk túlszárnyalni azt. A játékot mások által küldött emojikra nyomva is el lehet indítani, fontos viszont, hogy csak egyetlen szimbólum szerepelhet az üzenetben.

A játék elvileg iOS-en és Androidon is működik, ám a jelek szerint csak egy tesztfunkcióról van szó, a móka ugyanis nem minden felhasználó számára elérhető, például nekünk sem sikerült előcsalnunk. A TechCrunch rákérdezett az Instagramnál a részletekre, az üzemeltető azonban csak annyit árult el, hogy folyamatosan dolgozik az új megoldásokon, amelyekkel még szórakoztatóbbá teheti a szolgáltatást. Így tehát nem tudni, hogy az Instagram-Pong mikor léphet ki a tesztfázisból, ahogyan az sem garantált, hogy egyáltalán sor kerül erre.

Nálad elérhető a minijáték?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.