Hirdetés

Elhalasztották a 2021-es MWC-t, borulhatnak a jövő évi mobilbemutatók



|

2021. júniusának végére tolták el a rendezvényt a szervezők, mert azt remélik, hogy addigra megfeledkezhetünk a koronavírusról.

Hirdetés

A mobilgyártók többsége a február végén vagy március elején kezdődő MWC-re időzíti az új okostelefonjai bemutatóját, azonban a szakértők szerint könnyen lehet, hogy 2021-ben az új modellek többségét egyszerűen elhalasztják. A GSMA ugyanis már most úgy döntött, hogy 2021. március 1-ről június 28-ra teszi át a jövő évi MWC-t. A szervezők azt remélik, hogy június végére már elfelejthetjük a koronavírust, abban azonban még nem bíznak, hogy februárban biztonságban meg lehetne tartani egy ilyen rendezvényt. 

Hirdetés

A fizikai eseményeket online rendezvényekkel is kísérik majd. A szakértők attól tartanak, hogy mivel sok gyártó az MWC-t használja a közönség figyelmének a felkeltésére, most egyszerűen elhalasztják az új termékeiket. Így tehet az LG, a Sony és a Nokia is, ezért ezúttal igen csendes lehet a tavasz a mobilpiacon. 

Természetesen a legnagyobbak valószínűleg önállóan is megpróbálkoznak az új termékek piacra dobásával: a Samsung például biztosan nem halasztja el emiatt a Galaxy S21 szériát, és a Huawei sem csúsztat, feltéve, hogy az amerikai korlátozások enyhülnek, és a kínai gyártó visszatérhet a mobilok normális gyártásához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.