Hirdetés

Élőképeken a Samsung Galaxy Note 10+



|

Kiszivárogtak a nagyobbik Galaxy Note 10-ről készült élőképek - a modell neve állítólag Galaxy Note 10+ lesz, nem Galaxy Note 10 Pro.

Hirdetés

Elérkeztünk azokhoz a napokhoz, amikor a Samsung Galaxy Note 10 szériájáról már nem csak pletykák és renderelt képek kerülnek elő, hanem a tényleges készülékekről készített élőképek is elkezdenek kiszivárogni

Hirdetés

Kiderült ráadásul, hogy bár eddig mindenki úgy tudta, Galaxy Note 10 Pro néven jön a legnagyobb, abszolút csúcsmodell; valójában ennek Galaxy Note 10+ lesz a neve. 

Mindez logikus, hiszen így a Galaxy S10 szériánál bevett szokásait követi a Samsung, a normál modellt a pluszos kíséri. Az új sorozat így elvileg egy 6,4 hüvelykes Galaxy Note 10-ből, egy 6,7 hüvelykes Galaxy Note 10+-ból és ennek egy 5G-s verziójából áll majd. 

Szokás szerint az élőképek igen homályosak és gyenge minőségűek. Azért maga a készülék jól kivehető, és jól látható a középre fúrt egyetlen szelfikamera, valamint a vertikális elrendezésű tripla hátlapi kamera. A képernyőt körbevevő káva mérete is egészen minimális. 

A Samsung elvileg augusztus 7-én mutatja be hivatalosan a Galaxy Note 10 szériát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.