Hirdetés

Nézd meg, mennyit YouTube-oztál ma!



|

A YouTube immáron külön statisztikát mutat arról, hogy mennyi időt töltöttél videók nézegetésével az elmúlt napon, héten.

Hirdetés

Mint ez a történet is mutatja, a mobilfüggőség nagyon komoly gond a társadalom körében, és a fiatalok egy részének már kezd is elege lenni abból, hogy sem ők, sem mások nem tudnak meglenni okostelefon, appok, értesítések, közösségi oldalak, üzenetküldők és játékok nélkül. 

Hirdetés

A Google a digitális jóléti programja keretében a YouTube-hoz nem is olyan régen egy emlékeztetőt adott, amelynek segítségével az app képes szólni, ha mára eleget néztünk videókat. A maximális időkeretet mi állíthatjuk be. Most itt egy újabb eszköz, ami statisztikák formájában mutatja, hogy mennyi időt töltünk el a YouTube-on. 

A frissítés után a mobilos app már külön statisztikákat kínál a fiókbeállításoknál. Megmutatja, hogy ma és tegnap mennyit YouTube-oztunk, illetve a héten videók előtt eltöltött időt is kiírja, valamint a napi átlagot. A YouTube Music statisztikái nem szerepelnek az összesítésben. 

A YouTube immáron képes rá, hogy napi egy, általunk meghatározott időben írja ki az összes átküldési értesítést, valamint a 22 és a reggel 8 óra közötti értesítések hang és vibrálás nélkül jelennek meg. Természetesen minden testre szabható a beállításokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.