Hirdetés

Érkeznek a hosszabb, akár több perces videók a TikTok-ra



|

Fontos változás érkezik a jövőben a népszerű közösségi platformra.

Hirdetés

Ha valaki hosszabb, tartalmasabb videókat akar nézegetni, akkor nagy valószínűséggel a YouTube felé veszi az irányt, ám ha egy felhasználót inkább a rövid, olykor humoros vagy érdekes szösszenetek érdeklik inkább, akkor elképzelhető, hogy már regisztrált is a TikTok-ra.

Hiába voltak körülötte problémák egyes országokban, a ByteDance által fejlesztett platform továbbra is óriási népszerűségnek örvend, és a jövőben egy fontos változásnak lehetünk majd szem- és fültanúi.

Hirdetés

A TikTok termékmenedzsere, Drew Kirchhoff ugyanis bejelentette, hogy változtatnak egy kicsit a platform működésén, így a jövőben már akár három perces videókat is közzétehetnek a felhasználók.

Ez a gyakorlatban pusztán azt jelenti, hogy a tartalomgyártóknak nem kell majd maximum egyperces szösszenetekben közölniük, amit akarnak.

Egyesek már eddig is tesztelhették ezt az újdonságot, de a tervek szerint az elkövetkezendő hetekben minden egyes felhasználó számára elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.