Hirdetés

Ez a Microsoft Teams újítás könnyebbé teheti az életed



|

Még idén érkezhetnek olyan funkciók a Teamsbe, amelyeknek örülni fognak a felhasználók.

Hirdetés

Nem olyan régen lett beharangozva, hogy a Microsoft Teams is kap majd egy olyan funkciót, ami automatikusan rögzíti a hívásokat, így megkönnyítve sokak munkáját.

Ám időközben kiderült, hogy valamikor a jövőben érkeznek újabb változások, így a tervek szerint érkeznek majd olyan visszajátszási funkciók, amelyeknek köszönhetően a felvett anyagokat jóval egyszerűbben tudják átböngészni az emberek.

Hirdetés

Ha hihetünk a Teams roadmapjének, akkor a OneDrive-ra vagy a SharePointra elmentett felvételek esetében elérhetőek lesznek olyan funkciók, amelyekkel felére lassíthatjuk vagy akár a duplájára gyorsíthatjuk a videó lejátszási sebességét.

Sajnos a visszajátszással kapcsolatos apróságok továbbra is fejlesztés alatt állnak még, és várhatóan csak szeptemberben lesznek elérhetőek a közösség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.