Hirdetés

Ez már nem egy újság, hanem szolgáltatás - minden, amit a PCW Max kapcsán tudni érdemes



|

Mikor jelennek meg 2024-ben a digitális PCW magazinok? Meddig kapok vírusvédelmet? Milyen extra szolgáltatásokat érhetek el? Megkapom a 2023-as lapszámokat? Válaszolunk.

Hirdetés

2023. január elseje fontos mérföldkő volt a PC World életében, és az év hátralevő része is sok változást tartogatott számunkra. Tavaly nem csupán nyomtatottról váltott digitális formátumra a magazin, ősszel új nevet is kapott: a már korábban is gyakran használt PCW-re kereszteltük át.

A digitális platform ilyen szintű alkalmazása számunkra is újdonság volt és számtalan nehézséggel kellett megküzdenünk, de egy évvel később, ma már elmondhatjuk, hogy a rendszer stabil, jól működik, és ami a legfontosabb, hogy olvasóink is elfogadták a váltást. 2023. novemberében aztán útjára indítottuk szokásos év végi előfizetői akciónkat, ami elsöprő sikert aratott: voltak csomagok, amelyek 1-2 nap alatt teljesen elfogytak, még szerencse, hogy az akció időtartamának kb. felénél sikerült feltöltenünk készleteinket és még több, vonzó és izgalmas eszközt kínálni PCW Max előfizetőink számára.

Hirdetés

Most azonban egy teljesen új év kezdődött el, és feltett szándékunk, hogy tovább fejlesszük PCW Max szolgáltatásunkat. Ennek kapcsán szeretnénk néhány, gyakran feltett kérdésre válaszolni és bepillantást engedni néhány idei tervükbe.

Mikor jelennek meg 2024-ben a PCW magazinok?

Az idei évben - ahogy az elmúlt sok-sok évben is - minden hónap első péntekén olvashatod a legfrissebb PCW magazint. Ehhez a PCW Max felületére kell bejelentkezni aktív éves vagy havi PCW Max előfizetéssel, így a www.pcwplus.hu/profil oldalon az aktuális havi magazin borítóját választva máris lapozhatod a friss PCW magazint. A márciusi lapszám 03.01-jén, az áprilisi 04. 5-én jelenik meg és így tovább.

Ha lejár az előfizetésem és ismét előfizetek, miért nem látom a korábbi összes lapszámot?

A PCW Max nem konkrét, fizikai termék, ahogy az anno a papíralapú PC World magazin volt, hanem egy online szolgáltatás. Mint ilyen, mindig az a része érhető el, amikorra rendelkezünk, vagy rendelkeztünk aktív előfizetéssel. Ha tehát valaki előfizet 2024. februárban egy hónapra, az nem fogja látni visszamenőleg az összes lapszámot, csak a februárit.

Mit tehetek, hogy a PCW magazinokhoz mindig, akár előfizetésem lejárta után is hozzáférjek?

PCW Max előfizetőink nem csupán online lapozhatják a digitális PCW magazint, hanem le is tölthetik azt PDF formátumban. Ezt érdemes megbízható adattárolóra menteni, ahonnan nem vész el. Figyelem! Ezen letöltött kiadvány csakis az előfizetőt illeti meg, továbbadása, megosztása szigorúan tilos!

Hogy tudom megszerezni a 2023-as évfolyam lapszámait?

Akik a 2023-as év végi előfizetői akció keretében váltak PCW Max taggá, vagy megújították előfizetésüket, azok visszamenőleg, egyben megkapták a 2023. január-októberi lapszámokat. Szokásunkhoz híven 2024-ben is elérhetővé tesszük a 2023-ban megjelent összes PCW magazint. Erre a májusi lapszámunkban kerül sor, így aki 2024. májusában aktív PCW Max előfizetéssel rendelkezik, beszerezheti a teljes 2023-as évfolyamot.

Milyen előnyökkel jár PCW Max tagnak lenni?

PCW Max tagok nem csupán a havi digitális PCW magazint kapják meg, emellett az ESET PC-s és mobil védelmi szoftverét is használhatják 1 hónapon át. Emellett bejelentkezve teljes hirdetésmentességet kapnak weboldalainkon (a GS-en, Puliwoodon, ComputerTrendsen és a Zöld Pályán is), és hozzáférhetnek az elzárt cikkekhez is. Az extra szolgáltatások között ott a folyamatosan bővülő IT szótár, a tárgynyereményeket kínáló PCW Max kvíz és a személyre szabott Segélyvonal. Minden hónapban egy teljes szoftverrel is kedveskedünk olvasóinknak, továbbá a G Data védelmi szoftvercsomagot 60%-os engedménnyel vásárolhatják meg.

Egész évre megkapom az ESET védelmét?

PCW Max tagjaink minden hónapban aktiválhatják az ESET védelmi szoftverét mobiljukon, vagy PC-jükön az aktuális lapszám Biztonsági zónájában. Ezt 2024. augusztusig tehetik meg, szeptembertől egy másik biztonsági csomagot fogunk kínálni előfizetőink számára. A részletekről időben tájékoztatni fogunk téged.

Milyen változásokat, változtatásokat terveztek idén a PCW-ben?

Épp, hogy csak lezárult év végi előfizetői akciónk, amivel kapcsolatosan olvasóinktól és partnereinktől is rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk. Szeretnénk év közben is újabb akciókkal meglepni, amelyekben akár meglévő előfizetéssel is részt lehet venni. A havonta megjelenő PCW magazin mellé járó ajándékok között is különlegességeket, újdonságokat akarunk ajánlani PCW Max tagoknak. Erre jó példa, hogy februárban prémium VPN-hozzáférést kapnak előfizetőink (fontos kiemelni, hogy limitált a kiadható VPN-kapcsolatok száma, tehát érdemes sietni).

Nagy erőkkel dolgozunk új dizájnon is, beleértve a magazint és az online felületünket. Emellett több nyereményjátékot, kvízt is szeretnénk, és a tartalom terén is számos, hasznos írást és videót tervezünk készíteni, szóval érdemes velünk tartani 2024-ben.

Kérdésem, észrevételem, javaslatom, problémám van, hova fordulhatok?

Az előfizetéssel kapcsolatban számos kérdésre találsz választ a www.pcwplus.hu/csomag oldalunkon. Ha problémád van, nem találsz valamit, ami előfizetésedhez kapcsolódik, keress minket az elofizetes@project029.com e-mail címen, vagy hétköznap 10-15h között keress minket a +36 70 542 2303-as telefonszámon.

Amennyiben technikai problémád van, vásárlási tanácsot szeretnél, vagy nem találsz valamit Profil oldaladon, a www.pcwplus.hu/profil oldalon található Segélyvonal menüpontban írjál nekünk.

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal, és szeretnénk, hogy továbbra is a PCW család tagja legyél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.