Hirdetés

Ezek a Xiaomi, Redmi és Poco telefonok kapják meg idén a MIUI 14-et



|

A gyártó nyilvánosságra hozta, melyik modellek kapják meg a legújabb frissítést.

Hirdetés

Amíg iPhone-on csak egyféle szoftveres frissítés létezik, az androidos világban szinte minden gyártó egy saját maga által készített, az alap operációs rendszer valamilyen kicsinosított, felokosított verziójával kényezteti a felhasználóit.

Nincs ez másképp a Xiaominál sem, akik MIUI-nak hívják a saját megoldásukat. A 14-es főverzió nem rengette meg a világot, de így is sok hasznos funkciót hozott, most pedig már azt is tudjuk, hogy melyik modellek frissülnek még a MIUI 14 az idei évben.

Hirdetés

Kifejezetten örömteli, hogy a 2023-ban még mindig frissülő listán olyan telefonok is ott figyelnek, mint a 2020-ban megjelent Redmi 9T, vagy a Note 9 család tagjai, de azért nem várhatunk el végtelen kompatibilitást, így a Redmi K20-as széria, vagy a Mi 9-es eszközök tulajdonosai már nem örülhetnek.

(A képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudod nézni őket)

A MIUI 14 ezeken az eszközökön kívül már aligha lesz kompatibilis a jövőben újabb Xiaomi, Redmi és Poco modellekkel, és egyelőre azt sem tudjuk, hogy a frissítés az alatta működő legújabb Androidot is elhozza-e, hiszen a Xiaomi olyan MIUI csomagot is adott már ki, ami az alap operációs rendszert nem frissítette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.